De 5 bästa bloggarna om Datorer och datorspel 2021

Vi har samlat ihop de bästa datorbloggarna och de bästa bloggarna inom gaming och datorspel. Här hittar du nyheter om spel, recensioner, tävlingar och mycket mer.

Vad är bloggar om datorer och datorspel?

Bloggar om datorer och datorspel skriver om datorer, hur man använder mjukvara och om spel. De kan handla om sånt som Office-program och datorsäkerhet. Gaming-bloggarna skriver ofta om både TV- och datorspel med nyheter, recensioner, samt om TV-spelkonsoler och tillbehör.

Tips: Läs även bloggar om internet

 

Kortfattat: De 5 bästa bloggarna om datorer och datorspel

  1. Svamprikets blogg
  2. Febers spelblogg
  3. Wolf’s Gaming Blog
  4. Spelkults dataspel
  5. Bloggen Spel och Film

 

De 5 bästa dator- och gaming-bloggarna – med motivering

Datorer finns i alla våra hem och spel hör till. Vi guidar dig därför genom de bästa datorbloggarna som alla råkar vara gaming-bloggar. Men vad bättre kan man inte använda fritid till att spela spel? Om du är ute efter nyheter om de mest hypade spelen eller få en nostalgitripp med retrospel är det bara att klicka på titlarna för att besöka bloggarna.

 

Svampriket

 

Den både mest charmiga och innehållsrika svenska spelbloggen borde nog vara Svampriket. Här hittar man både nytt och gammalt. Här kan du läsa om nyheter om dator- och konsolspel och en massa retro-nostalgi. Allt är uppblandat med trevliga videor, personliga reflektioner och sånt som bara gör bloggen ännu mera rik och varierad. Och dessutom har ju Svampriket dessutom en egen svamp-pod som man kan lyssna till. Det märks att Svampriket är skriven av riktiga entusiaster som brinner för allt inom konsol- och datorspel.

 

Feber Spel

Febers spelblogg är även den en bra plats att ta en titt på om du vill veta vad som händer i gamingvärlden. Den här bloggen är den perfekta att besöka och hålla koll på om du vill veta vilka pressreleaser som ges ut, vilka spel som är på väg och vad som händer just nu i spelvärlden. Du hittar ingen nostalgi eller djuplodande artiklar om hur spel berikar spelarnas liv eller personliga reflektioner över om hur ett enskilt spel har påverkat andra spel. det här är varken mer eller mindre än en helt perfekt nyhetskanal för dig som vill veta vad som händer just nu.

 

Wolf’s Gaming Blog

 

Wolf’s Gaming Blog är så himla bra att den förtjänar ett omnämnande trots att den skrivs på engelska. Den uppdateras minst ett par gånger i veckan med recensioner av datorspel och med viktiga händelser i gamingvärlden. Vad jag gillar bäst med den här bloggen och varför det är en av de bästa spelbloggarna överhuvudtaget är enligt egen åsikt den perfekta balansen gällande inläggens längd, innehåll och personlighet. Man får alltid en klar och tydlig bild över hur skribenten upplever spelen, konsolerna och vad som egentligen är bra och dåligt. Det gör det lätt för läsaren att ta ställning och förstå vad skribenten menar. EN pålitligare källa till spelens underbara väld är svår att hitta.

 

Spelkults Dataspel

Spelkult är en riktigt trevlig sajt, helt tillägnad spel. Spelkults datorspelblogg är riktigt trevlig. Inte bara hittar du recensioner på de nyaste och mest intressanta spelen på marknaden. Du hittar dessutom många intressanta nyheter som tillhör datorspelsvärlden. Visste du förresten att nu är det nästan lika många tjejer som killar som är gamers? Att det var så lika trodde jag inte, men det är även om sånt man kan läsa om på bloggen. Här skrivs om nya typer av speltjänster, nya produkter och om hur gamingvärlden förändras. Om du är intresserad av just gamers och den här världen är Spelkults dataspelsblogg helt klart värd en titt.

 

Spel och Film

Spel och Film handlar till hälften om film och till hälften om TV- och datorspel. Det är ju den andra hälften som är den intressanta i det här sammanhanget. Spelbloggen är nästan helt uteslutande fokuserad på recensioner och tävlingar. Så om du vill veta hur bra et nyutkommet spel egentligen är så just Spel och Film ett bra ställe att besöka. Dessutom, när du har chans att vinna ett spel som du länge väntat på men inte vet om du har råd att köpa så finns ju en extra bra anledning att hålla koll på vilka spel som lottas ut.

Tips: Läs även bloggar om teknologi

Senaste inläggen

skattejurist
skattejurist
I juristbranschen är man antingen skattejurist eller så är man det inte. Det finns ett fåtal affärsjurister som även jobbar
Det är en bra idé att jämföra långivare online, via en låneportal. För det första måste långivarna samsas om en
Om du exempelvis ska ta ett lån är det av stor vikt att du har en hög kreditvärdighet. Din kreditvärdighet
Om du går i tankarna om att ta ett lån är det klokt om du först jämför lån för att