De 5 bästa sportbloggarna 2021

Sport och träning är viktiga saker i våra liv. Om du tycker att det är svårt att komma igång på egen hand rekommenderar vi helhjärtat dessa bloggar som säkert kommer att ge dig mycket inspiration.

Vad är Sportbloggar?

Bloggar om sport kan handla om en enskild sport som fotboll, boxning eller tennis, eller allmänt om sport, sporrande och om träning. Konditionsträning, styrketräning och kosthållningar är också ämnen som kan dyka upp. Andra bloggar är nyhetskanaler om med allt som händer i sportvärlden.

Tips: Läs även bloggar inom gaming

 

De 5 bästa bloggar inom sport och träning i sammanfattning

  1. Erik Wickströms blogg
  2. Helena Enquists blogg
  3. Fotbolls Sillys blogg
  4. Speedway News
  5. Adam Steen

 

Erik Wickström – Konditionskonnessör

Erik Wickström fokuserar på konditionsträning, löpning, styrketräning och skidåkning. Han ger kurser och lektioner i olika formar av träning. Erik har hållit igång bloggen i över tio år oh här skriver han om allt från träningsråd, träningspass, skidåkning, tävlingar och tävlingsresultat och allt vad han ger sig på. Om du är intresserad av konditions- och styrketräning och skidåkning är det här en blogg att ta en närmare titt på.

 

Helena Enquist – Hon som cyklar lite

Helena Enqvists blogg är cykelbloggen som förvandlas till skidblogg på vintern. Helena har levt och andats cykel ända sedan 2007 då hon genomförde sin första Vätternrunda. Hon har även deltagit i olika cykeltävlingar men njuter allra mest av kravlösa turer med sina vänner. Under mer än tio år har hon delat med sig av motgångar och framgångar, strapatser och äventyr. På bloggen hittar du allt om att cykla, tips och råd, samt mycket värdefullt för skidåkaren.

 

Fotboll Silly

Fotbolls Silly är en blogg tillägnad fotboll när den är som bäst! Och det handlar inre bara om vilken fotboll som helst – utan svensk fotboll. Bloggen fokuserar på nyheter och aktuella spelare, främst på senaste spelarövergångar. Men du hittar även de viktigaste nyheterna om övergångar inom europeisk fotboll. Om du vill hänga med i vad som händer just nu inom framförallt svensk fotboll är det här den perfekta bloggen just för dig.

 

Speedway News

Det finns många sportbloggar om olika idrotter. Självklart tillhör fotboll, hockey och vintersporter de flesta bloggarna och med bäst kvalitet. Så bra då att det finns en blogg som samlar alla spännande nyheter om Speedway och uppdaterar besökaren och speedway fantasten on allt vad som händer inom Speedway just nu. Om du är intresserad av vad som händer i den här världen just nu är Speedway News bloggen för dig. Det enda som är lite trist och ger den lite minus är att man inte kan söka bland kategorier.

 

Adam Steen

Adam Steen är skidåkaren och löparen som lever, andas och svettas sport. Han har gått Sport management-programmet i högskolan dalarna, och dessutom på skidhögskolan där han deltog i elitidrottsprojektet. Han är flitig tävlare med många medaljer i säcken. Bland de meriter han är stoltast över är segern i svenska Långloppscupen – Skistart ski challenge 2017, och en 2:a plats i det Kinesiska Vasaloppet 2014. Han blev Totalsegrare i Tour de Ski China 2014 och har tidigare vunnit flera guld i juniortävlingar. Dessutom har han tagit flera medaljer i löpning och cykeltävlingar. På sin blogg delar Adam med sig frikostigt av tips, råd och tricks, sin träning, sina tävlingar och allt som hör hans sportliv till.

 

Tips: Läs även bloggar inom träning & hälsa

Senaste inläggen

No post found