De 5 bästa bloggarna inom underhållning & nöje 2021

Om du är sugen på att hitta nöjen och underhållning för egen del eller är intresserad av vad som händer i kändisvärlden spelar ingen roll. Vi har plockat fram de 5 bästa bloggarna inom området så att du ska kunna hålla koll på vad som är på gång och vem som blir ihop med vem.

Vad är en nöjesblogg?

En blogg om underhållning och nöje handlar om allt vad som händer inom underhållning och nöjeslivet. De handlar om kändisskvaller, händelser, premiärer, galor och allt som hör till. Du får naturligtvis veta vem som skiljer sig, vem som vinner en guldbagge och om hur kändisarna festar och firar.

Tips: Läs även bloggar inom film & TV

 

5 bästa bloggarna inom underhållning och nöje  i sammanfattning

  1. Metromode Nöjes blogg
  2. Baams nöjesblogg
  3. Nöjesbladet
  4. That’s Up nöjesblogg
  5. Expressens nöjesblogg

 

5 bästa nöjesbloggarna – med motivering

Om du undrar vad som hänt med kändisen som försvunnit ur rampljuset eller vem som gjort bort sig på sistone behöver du inte leta längre. Du hittar allt som är på gång inom nöjesvärlden i de här bloggarna. Klicka på titlarna för att besöka dom.

 

Metromode Nöje

Kändisskvaller, listor, lite gott och blandat gör Metro Nöje till Sveriges bästa nöjseblogg. Du hittar det bästa av det mesta här. Om du vill veta vad som händer i kändislivet, vilka schlagerartister som kommer att delta i nästa mello eller vilka låtar som är framgångsrika just nu är Metromodes nöjesblogg helt rätt för dig. Bloggen är bred, gedigen och det finns så mycket att läsa här att den enda nackdelen med denna nöjesblogg är att det är så lätt att fastna här.

 

Baaam nöje

har ett alldeles särskilt fokus på sin blogg. Vaddå fokus? Jo – kändisar! Allt möjligt härligt kändisskvaller hittar du samlat här. Om du vill ha kolla på vad som händer inom kändisvärlden är Baaam Nöje ett perfekt tillhåll. Vem filmdebuterar? Vilka ska på gala? Vem nomineras till priser? Allt hittar du här. Och så förstås om du vill veta vilka som blir tillsammans och vilka som gör slut så får du naturligtvis veta det med. Det är ju sånt som händer i kändislivet och sånt som alla som gillar kändisliv måste ha koll på.

 

Nöjesbladet


Aftonbladets nöjesblad är perfekt för den som vill ha bra koll på nöjeslivet och vad som händer. Nyheter, premiärer, kändisliv – precis allt som tillhör nöje hittar du här. Genom aftonbladets nöjesblogg får du störtkoll på vilka filmer som har premiär, vilka galor som är på gång och vem som vinner det där fantastiska priset. Självklart hittar du en hel del skvaller, men fokus är ändå om vad som är på gång just nu.

 

That’s Up Nöje

Om du vill veta vad som händer i Stockholm just nu och vad som är på gång så är That’s Up rätt ställe att leta på. That’s Up nöjesblogg för Stockholm erbjuder dig att spana in allt spännande som händer och är den perfekta guideboken till Stockholms nöjesliv. Om du undrar över var kändisarna går och äter, var det bästa dansstället finns eller vilken show som går att se just nu bär du ha koll på That’s Up nöje.

 

Expressens nöje

Expressens nöjesblogg skriver om allt som händer i nöjes- och underhållningsvärlden. Här hittar du alla möjliga nyheter om nöjes- och underhållningsbranschen, kändisarna, showerna, filmerna och galorna. För dig som vill hålla koll på nöjeslivet och allt som händer där är det här perfekt ställe att kolla in och ha koll på.  Du missar garanterat ingenting som händer din favoritskådis om du tittar in hit lite titt som tätt.

 

Tips: Läs även bloggar inom musik

Senaste inläggen

No post found