De 5 bästa design- och modebloggarna 2021

Om du inte redan är stilmedveten finns en chans att du blir det efter det att du har spanat in dessa bloggar. Här har du nämligen en stor och rik inspirationskälla.

Vad är modebloggar?

I modebloggar hittar du kläder, varumärken, trender och inspiration. Det finns bloggar för dammode, herrmode, för yngre och för äldre. Om man vill följa med vad som händer i modevärlden eller om man vill hålla utkik efter nyheter och erbjudande är modebloggar perfekta ställen att leta på.

Tips: Läs även designbloggar

 

Kortfattat: De 5 bästa bloggarna om mode och design

  1. Vitaestilos blogg
  2. Karin Linds blogg
  3. Bloggen Are You Carl
  4. Fashionveins blogg
  5. Bloggen Fashionable Fit

 

De 5 bästa design- och modebloggarna – med motivering

Det spela ingen roll om du letar efter ett nytt snyggt plagg att ha till vardags, efter ett festplagg eller vill ha koll på de senaste trenderna. Modebloggar är oavsett rätt ställe att kolla in. Besök de här bloggarna genom att klicka på titlarna.

 

Vitaestilos

Vitaestilos blogg ger dig tips på chict, vackert mode till vardags som till fest. Du får många tips och inspiration till olika outfits så att du kan vara lika uppseendeväckande välklädd var du än går. Dessutom får du nyheter och koll på erbjudanden från många fina brands. Här hittar du inte bara mode utan även inredning och design. Det är helt enkelt en stilblogg med god smak. Om du letar efter inspiration och vill ha koll på nyheter som dyker upp, då är Vitaestilos mode- och designblogg perfekt för dig.

 

Stilbloggen

Stilbloggen är ingen vanlig modeblogg. Den ligger fokus på stil, men också mycket på
hur man skapar en hållbar garderob fylld med kläder som man faktiskt använder. Och älskar! Karin, som skräddarsytt denna blogg säger själv att hon är en 29-årig kjolfantast med kärlek till svarta kläder och minimalism. Men det är lite väl ödmjukt uttryckt. Den här bloggen är inte bara vrålsnygg, men innehåller också mycket spännande och varierande innehåll om allt från skönhet och modehistoria till mycket mer.

 

Are You Carl?

Are You Carl? Är utsedd till “Best Online Men’s Fashion News Platform 2020 – Sweden”
av LUX Global Excellence Awards. Bloggen är mer än reklam för olika märken. Det är verkligen en plattform för allt inom herrnode. Förutom nyheter om modehus, designers och förstå om modeplagg hittar du dessutim mycket spännande information och intervjuer. Om du brinner för herrmode är det här den bästa platsen man kan besöka på internet.

 

Fashion Vein

Fashion Vein handlar helt och hållet om mode, kläder och trender. Fast okej då, en del inredning och lite andra trender förekommer också. Men det mesta är i alla fall relaterat till mode . På Fashion Vein får du inte bara tips på nyaste modet, utan dessutom shoppingtips, lära dig om klädkoder och råd om hur du ska klä dig. Det här är inte bara en bra blogg för den modemedvetne utan även för den som är medveten om sig själv.

 

Fashionable Fit

Fashionable Fit är modebloggen för träningsfantasten. Här får du inspiration till träningen med hjälp av en massa finns tips på träningsoutfits. Om du spanar in denna blogg med fashionabelt träningsmode har du inga anledningar kvar att hålla dig borta från gymmet. Med Fashionable Fit kommer du att bli moderiktig i vilket motionsspår och i vilken träningslokal du än befinner dig i.

Tips: Läs även bloggar inom livsstil

Senaste inläggen

No post found