De 5 bästa bloggarna inom humor 2021

Ett skratt förlänger livet och det är ju bra att veta. Ta en titt på de här bloggarna och se om de hjälper dig på det viset. Skratta bör du nog göra i vilket fall.

Vad är en humorblogg?

Humorbloggar är bloggar är bloggar som vill vara roliga och som förhoppningsvis även är roliga. I en rolig humör blogg hittar man norgehistorier, Bellman-skämt, roliga vitsar, bilder, videos och så klar en himla massa memes. Man kan både bli glad och hitta något att bli skadeglad åt.

Tips: Läs även bloggar inom underhållning

 

De 5 bästa bloggarna inom humor i sammanfattning

  • Jeanders blogg
  • Swedish Memes blogg
  • Gillas.nus blogg
  • Roligare livs blogg
  • Skrattsajten

 

De 5 bästa humorbloggarna – med motivering

När man vill få sig ett skratt eller förbereder skämt för middagsbjudningen bör man titta igenom de fem bästa humorbloggarna som vi tagit fram här. Klicka på titlarna för att besöka dom.

 

Jeander – Karikatyrer och Politik

Jan-Erik Ander ritar politiska karikatyrer, vilket är vad hans blogg innehåller. Bloggen uppdateras några gånger i månader med ritade kommentarer över politiska händelser. Karikatyrer av Trump, Löfvén förekommer mest, men en hel del annat kan man också hitta på bloggen. En del teckningar är riktigt bra och andra är småroliga. Men det är kul att titta in då och då för att se vad Jan-Anders kommer har hittat på.

 

Swedish Meme

Swedish Meme är en ny humorblogg som samlat på sig en massa roliga svenskheter. Skämt och lustigheter blandas med sånt som handlar om vad som egentligen är svenskt och en massa grejer som är typiskt svenska. Glögg och julöl nämns. Men jag saknar mumman och hoppas på att det dyker upp ett och ett annat recept fram till jul.

 

Gillas.nu

Memes i överflöd hittar du på den här sidan gillas.nu. Bilder med skämt helt enkelt och allt är på svenska. De som sköter sidan verkar ha en speciell förkärlek för djur, för katter och hundar hittar man i gillas i överflöd. Självklart är det meningen att man ska just gilla bilderna och helst också dela dom.

 

Roligare Liv

Roliga liv är din skämtsamling på nätet. Här hittar du skämt att lära in och utantill för varje tillfälle. Sök mellan olika kategorier eller slumpa fram en vits. Här finns så klart allt från Göteborgsvitsar och norgehistorier till barnförbjudna skämt. Som grädden på moset finns även roliga gåtor, snapsvisor, raggningsrepliker och dessutom en sektion med ordspråk där merparten inte ens är menade att vara roliga.

 

Skrattsajten

En himla massa skämt och humor hittar man på ”Skrattsajten – En sida att skratta åt”. Jag vet inte vad du säger, men själv skrattar jag hellre till den eller åt den. Dumheter, gåtor och roliga skultar. Här finns det roligheter så det räcker ett bra tag.

 

Tips: Läs även bloggar inom film & TV

Senaste inläggen

No post found