De bästa livsstilsbloggarna 2021

Vi har listat de 5 bästa livsstilsbloggarna för 2020. Botanisera i dessa bloggar för att hålla dig uppdaterad på några av de största och mest framgångsrika svenska bloggarna överhuvudtaget, samtidigt som du får koll på de senaste trenderna inom bland annat mode och skönhet.

Vad är en livsstilsblogg?

Livsstilsbloggar är personliga bloggar och de mest populära och välbesökta bloggarna överhuvudtaget. Ofta gör influencern, en djupdykning i sitt liv och delar med sig av vad hen gör på dagarna. Bland bloggarna hittar du mode, prylar, resmål, vilka restauranger som är inne osv.

Tips: Läs även modebloggar 

 

Kortfattat: de bästa bloggarna inom livsstil

  1. Underbara Claras blogg
  2. Isabella Löwengrips blogg
  3. Petra Tungårdens blogg
  4. Paulas blogg
  5. Veckomagasinets blogg av Anne von Porat

 

De 5 bästa livsstilsbloggarna – med motivering

Här har vi listat de 5 bästa bloggarna inom kategorin personliga bloggar och livsstil. Först ger vi de 5 bästa bloggarna på ett bräde, scrolla sedan ner för att läsa mer om dom och klicka på rubrikerna för att besöka dom.

 

1. Underbara Klara 


Underbara Clara har länge legat i bakgrunden och aldrig lyckats bli stor förrän under de senaste åren. Claras styrka är nog att hon faktiskt aldrig försökt bli ”stor”, trots att hon nu har en av Sveriges mest välbesökta bloggar. Clara är mera lågmäld, anspråkslös och även mera tankfull och fundersam än flertalet stora bloggare.

Den personliga tonen och generösa hållningen till omgivningen gör Underbara Clara inte bara till en frisk fläkt i den svenska bloggvärlden, utan också den i särklass mest läsvärda av alla toppbloggarna.

 

2. Isabella Löwengrip 

 

Isabella ”Blondinbella” Löwengrip är en föregångsbild och ideal för de flesta svenska bloggare och influencers. Hon var en av de första som lyckades tjäna miljoner på att skriva om sig själv och sin vardag. Från ”Blondinbella” har hon gått över till ”Isabella”, men stilen och allt annat är sig likt. Du får följa med i Isabellas vardag och ta del av hennes tankar och funderingar i både framgångar och misslyckanden.

 

3. Petra Tungården

 

Mode, kläder, resor, prylar, jo Petra Tungården täcker allt inom lyx, flärd och fashion. Petra är en stor influencer och hennes blogg är välbesökt. Hon berättar allt om sin vardag och berättar om resplaner och renoveringsprojekt. Besök inte bloggen om du har lätt att bli avundsjuk. Petra är en sin där influencer som alla skulle vilja vara. Men om du följer med Petra i hennes glamorösa värld får du stenkoll på de senaste modetrenderna och stilsäkra inredningstips.

 

4. Paulas

 

 

Paula bloggar på ”Vi med barn”, vilket ger bloggen lite andra förutsättningar än om den hade legat på andra bloggportaler. Men det här är kanske också en av de större fördelarna med bloggen, att den är mer nischad än många andra livsstilsbloggar. Paula ger dig insyn i sitt familjeliv och ger tips på hur man klarar vardagen och barnen. Hon varvar familj och personliga tankar med recept, träningstips och allmänna råd om hur man lever ett hälsosamt liv.

 

5. Veckomagasinet

Veckomagasinet drivs av Uppsalatjejen Anne von Porat, företagare och rojalist som numera även driver bloggportalen Blogbiz där hon själv bloggar. Anne gillar att umgås med kungafamiljen så snart hon får chans och skriver gärna om den och om hovet. Hos Anne hittar du även sånt som en hel del tips för entreprenörer med tips för företagare, hur man hanterar sociala medier och om attraktionslagen. 

 

Tips: Läs även bloggar inom hem & trädgård

Senaste inläggen

tarotkvinna
tarotkvinna
Har du en dragning till tarotkort och är nyfiken på att veta mer om hur de kan ge insikter och
Om du går i tankarna om att ta ett lån är det klokt om du först jämför lån för att