De 5 bästa teknikbloggarna 2021

Vi har listat Sveriges absolut bästa teknikbloggar. Här hittar du allt om ny teknik, hetaste gadgets och tokiga uppfinningar. Du som gillar teknik går miste om något stort genom att inte spana in dessa fem spännande teknikbloggarna.

Vad är en teknikblogg?

Bloggar om teknologi berättar allt för dig om det nyaste som händer och alla framsteg inom teknik och berörda områden. En teknikblogg skriver ofta om nya prylar och gadgets, lär dig om hur saker och ting fungerar eller redogör för teknikens spännande historia.

Tips: Läs även bloggar om datorer

 

I Korthet: De 5 bästa bloggarna om teknik

  1. Teknik i Fokus
  2. Teknifik
  3. Febers prylblogg
  4. Teknik i hemmet
  5. TKJ

 

De 5 bästa teknikbloggarna – med motivering

Bra teknikbloggar är allt det prylnörden och teknikfantasten behöver för att få ögonen att glöda. Här har vi beskrivit de 5 bästa teknikbloggarna med en motivering till varför du ska följa just de här bloggarna. Klicka på titlarna för att besöka dom.

 

Teknik i Fokus

Teknik i Fokus skriver om allt som handlar om teknik och prylar. Här hittar du allt möjligt, från de nyaste mobiler och laptops till hörlurar, spel och tekniska prylar. Här får man ta del av dueller mellan datorer och man får tips om hur man förlänger batteritider.

Man utforskar Teknik i Fokus lätt bland olika guider, tester och videor. Det är enkelt att hitta och låta sig inspireras. Men det är också lätta att fastna i bloggen, surfa runt i den och läsa.

 

Teknifik

Elin som driver Teknifik har lyckats göra sin blogg till både en av de mest fullmatade och mest välbesökta teknikbloggarna i Sverige. Framförallt är det nog en av de mest personliga teknikbloggarna vilket säkert också bidrar till dess popularitet.

Här hittar du inte bara en massa häftiga prylar och de senaste smart phones, du hittar även än hel del praktiska råd och tips om har du använder teknik på olika sätt. Om du letar efter både matiga och inspirerande artiklar om prylar och gillar att läsa om teknik är det är bloggen för dig.

 

Febers prylblogg

Febers prylblogg ä ren fröjd för både teknikfantaster och pryltokiga. Allt fån inredningsdetaljer som urläckra lampor, till robotleksaker och en massa prylar med teknisks finesser. Den här bloggen är inrymmer dessutom en hel del nyheter om vad som är på gång i teknikvärlden, som framsteg med AI, robotar och nanoteknik. För dig som gillar både teknik, prylar och vetenskap finns nog få bloggar som kan mäta sig med Febers prylblogg.

 

Teknik i hemmet

Teknik i hemmets teknikblogg fokuserar på, precis som namnet avslöjar, teknik i hemmet. Det här är kanske inte den självklara bloggen för tekniknörden som letar efter galna prylar från japan, men om det är just praktiska saker för ditt hem så har du hittat rätt. Lås, larm, lampor, installation av olika prylar, det är spånt som du hittar här. Bloggen är perfekt för både dig som är praktiskt lagd och för dig som helt enkelt gillar att implementera smarta, tekniska finesser i hemmet.

 

TKJ

TKJ var bara för något år sedan Sveriges tekniksajt nummer ett. Tyvärr är den numera nedlagd efter något år sedan då grundaren gick bort. Men ändå tänkte vi att den är värd att lyfta fram eftersom den fortfarande är smockfull av bra aktuell information och intressanta artiklar. Du som är tekniknörd och håller koll på vad som skrivs om teknik på internet känner naturligtvis redan till den. Om du inte gör det så är den värd ett och till och med flera besök. Här hittar du en mängd intressanta artiklar om bland annat säkerhet, guider och listor på bra gratisprogram.

 

Tips: Läs även bloggar om internet

Senaste inläggen

No post found