De 5 bästa vardagsbloggarna 2021

Bloggar med vardagsbetraktelser och vardagshändelser är bland de mest intressanta och inspirerande bloggarna man kan hitta. Läs om alla händelser i olika personers vardag, ta del av deras tankar, funderingar, följ med på luncher, möten och resor. Följ de 5 bästa vardagsbloggarna just nu.

Vad är en vardagsblogg?

Vardagsbloggar är personliga bloggar där bloggaren eller influencern berättar om sin egen vardag. Det här är den vanligast formen av ”dagbok” på nätet där man får ta del av författarens vardagsbetraktelser och vad som händer i hens liv.

Tips: Läs även bloggar inom mode

 

Kortfattat: De 5 bästa bloggarna med vardagsbetraktelser

  1. Petra Tungården
  2. Anna Wii
  3. Lina Paciello
  4. Mammaglitter
  5. Spider-chick

 

De 5 bästa vardagsbloggarna – med motivering

Ett av de allra bästa sätten att fördriva dötid är så klart att surfa runt bland alla inspirerande vardagsbloggar. Här har vi samlat det bästa av alla vardagsbloggar vi kunnat hitta och presenterar här våra val med en förklaring till varför du gör klokt i att låta dig inspireras av just dessa. Klicka på titlarna för att besöka dom.

 

Petra Tungården

 

Petra Tungården har sedan 2004 drivit en av Sveriges största bloggar som varje vecka når ut till tusentals unga kvinnor river och jobbar som mode- och inredningsstylist. Du får följa med i hennes fartfyllda vardag, djupdyka ner i hennes garderob och ta del av hennes passion för inredning, resor, träning och mat. Petra har designat kollektioner för Soft Goat och Nelly och är aktuell med sitt eget klädmärke Adoore. I hennes blogg får du följa med i hennes glamorösa vardag och få veta om allt hon hittar på.

 

Anna Wii

 

Anna är en Umeåtjej på drygt 30 år som arbetar som webshopsansvarig på Häggströms modehus. Hon driver också eget och bloggar på www.annawii.blogg.se. Anna är en levnadsglad tjej som har svårt att sitta still och gillar vardagsäventyr. På hennes blogg bjuder hon på allt från mode, mat, inredning, skönhet, resor och på hennes egen graviditetsresa.

 

Lina Paciello

Lina Paciello är ren lyxigare vardagsblogg som drivs av kvinnan med samma namn. Hon delar med sig av allt möjligt som förgyller tillvaron, från mode till inredningstips. Lina har studerat en himla många saker, som organisation och ledarskap, näringslära och hon har en examen i Spanska. Hon har många intressen och driver sitt eget företag. Men ändå menar Lina att bloggen ger henne störst glädje.

 

Mammaglitter

Hon som bloggar på Mammaglitter heter Alexandra och blev mamma 2014. Mitt i föräldraledigheten kände hon att hon ibland hade tråkigt och bestämde sig för att börja blogga. På så sätt skulle hon kunna förgylla vardagen för både sig själv och för andra. Med den här bloggen tänkte hon ge inspiration till sånt som roliga pyssel och recept. Men hon bjuder även på mer debatterande inlägg och glimtar ur hennes vardag.

 

Spider-chick

 

Spider-chic har bloggat i tusen år enligt henne själv. Nåja, kanske inte så länge, men länge är det i vilket fall. Hon är barnboksförfattare och mångsysslare som delar med sig av allt i sin vardag. Det kan handla om allt från brevväxlingar, till och från förläggare, föreläsningar hon går på eller deltar i, vardagsbekymmer och så vidare. Mellan de små utbrotten av förtjusning och förvirring finns även sånt som trevliga recept och vardagstips. Spider-Chick är en väldigt stor och innehållsrik vardagsblogg helt enkelt.

Senaste inläggen

No post found