Om Oss

Om Top Blog Area

Top Blog Area var länge en bloggportal. Vi har tagit över domänen och gjort om den så att vi kan använda den för att samla det mesta av det bästa inom bloggar. Här hittar du de bästa bloggarna inom mode, livsstil, sport, ekonomi, samhälle, politik, litteratur och underhållning, och så vidare. Just nu finns ett trettiotal kategorier du kan botanisera bland.

Så om du är intresserad av att hänga med i det senaste modet, letar efter inredning, prylar eller är intresserad av ett bok- eller filmtips är du välkommen att ta en titt bland sidor och kategorier. Självklart hittar du de största och mest intressanta influencers här. Många bra recept och tips på recept, resor och aktier hittar du förstås också hos oss.

 

Samarbeten

Vi kommer att fortsätta att utveckla sajten och uppdatera innehållet. Om du är intresserad av Top Blog Area för samarbeten får du gärna kontakta oss. Vi kan vara intresserade av olika sätt att samarbeta, som länkutbyten, annonsering och så vidare. Kom gärna med förslag eller fråga oss om hur vi kan hjälpa just dig genom att kontakta oss genom sidan ”kontakt.”

 

Om mig Kent

Jag som ansvarar för den här hemsidan just nu och sköter det heter Kent. Jag har länge intresserat mig för sociala medier och är rätt så aktiv på olika plattformar. Själv är jag nog mest intresserad av samhälle och ekonomi. Men jag tittar även gärna på ett recept nån gång ibland och håller koll på några sportbloggare.